Poznata turska glumica Selma Erčeg , proslavila se ulogom u seriji Sulejman Veličanstveni , a glumica je igrala ulogu sultanije Htidže , koja je bila sestra Sulejmana Veličanstvenog , u istoimenoj planetarno popularnoj seriji.Naime , Selma je glumila ulogu razmažene i omalo dosadne sultanije , koja gledaocima zbog toga baš i nije bila omiljena, jer je konstantno ulazi u sukobe sa sultanijom Hurem , koja je tumačila glavnu ulogu , pa je samim tim bila i omiljena gledaocima.

 

 

Selma je jedne prilike rekla kako ju je scenarij na samom početku izluđivao jer je morala da bude ćutljiva i mirna djevojka koja sve drži u sebi , te je Selma mislila da neće moći podnijeti toliku patetiku, jer ona je po prirodi glasna i brbljiva , a u istinitost njenih riječi se mogu uvjeriti i pratioci putem društvenih mreža. Selma je u privatnom životu veoma moderna žena , koja zaista uživa u svom životu , a njen izgled je ono što u posljednje vrijeme posebno privlači pažnju na Instagramu, i svoje pratioci često obraduje slikama iz svog privatnog života. Posljednje fotografije koje je podijelila ukazuju na to da je uradila ogromnu transformaciju , što se tiče njenog izgleda.

 

 

Naime , sultanija Hatidže je svoju dugu tamnu kosu prefarbala u plavu , a očigledne su i neke estetske intervencije, koje su urađene sa mjerom .Inače Selma vuče Njemačke gene , pa joj plava boja kose odlično pristaje. Selma se može pohvaliti i sa zanimljivom biografijom . Studirala je medicinu i psihologiju , učestvovla na izbrima ljepote , te radila kao model i bavila se humanitarnim radom. Bez obzira na sve , gluma je njena najveća ljubav.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here