Aleksandra Prijović je srpska pop-folk pevačica i jedna od popularnih ličnosti na domaćoj muzičkoj sceni. Rođena je 22. aprila 1995. godine u Novom Sadu, Srbija. Njena muzička karijera započela je kada se takmičila u televizijskom šou programu “Zvezde Granda” 2011. godine, gde je stekla prepoznatljivost i postala omiljena kod publike.Nakon toga, Aleksandra je izgradila uspešnu karijeru, objavivši brojne popularne pesme, album i ostvarivši značajan uspeh u regionu. Neki od njenih poznatih hitova uključuju pesme kao što su “Dobar vjetar u leđa”, “Ceo svet je moj”, “Vidimo se daso”, i druge.

 

 

Pored muzičke karijere, Aleksandra Prijović je često bila u centru pažnje javnosti zbog svojih javnih nastupa, ali i porodičnih trenutaka, s obzirom na to da je često delila deo svojih ličnih iskustava sa svojom porodicom, uključujući majku Borku, koja je takođe poznata javnosti.Majka Aleksandre Prijović je iznenadila javnost svojom objavom. Ona je dugi niz godina pružala veliku podršku svojoj ćerki od trenutka kada je ona stupila na scenu Zvezda Granda. Nedavno, Aleksandra Prijović je održala seriju solističkih koncerata u zagrebačkoj Areni tokom pet uzastopnih noći u decembru. Sada se oglasila i njena majka Borka, koja je sve vreme bila prisutna kao podrška iz publike.Naime, Prija je sa čitavom porodicom otputovala u Zagreb, a Borka je svaku veče pažljivo pratila svoju ćerku iz VIP sektora. Svega nekoliko dana nakon što je Aleksandra Prijović postigla uspeh u Hrvatskoj, majka je na svom Story-u podelila predivan citat koji, kako mnogi komentarišu, budećnost, bio je upućen upravo njenom mezimici.Podsetimo se trenutka kada je Aleksandra tokom treće večeri koncerta u zagrebačkoj Areni emotivno reagovala, suzama u očima, dok se gotovo na kraju koncerta obratila svojoj majci Borki i tetki.

 

 

 

“Želim podeliti jednu važnu priču… Kada sam se takmičila u Zvezdama Granda, moja majka je izgubila posao jer me svaki vikend vozila na takmičenje. Žrtvovala je svoju karijeru zbog mene, i naravno, ponekad smo prolazile kroz finansijske izazove. Tada je moja tetka bila uz mene. Zauvek ću pamtiti trenutak kada mi je poslala novac kako bih kupila haljinu za takmičenje.Hvala vam što ste došli iz Nemačke da budete ovde. Beskrajno sam vam zahvalna na časti koju ste mi pružili. Želim svima vama da uvek proplakujete od radosti iz ovakvih predivnih razloga. Volim vas” – izjavila je Aleksandra tokom treće večeri koncerta, ostavljajući publiku sa suzama u očima.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here