Prije nekoliko dana porodice Ranatović i Rodić su proslavile rođenje unuka Krstana. Naime , Bogdana Ražnatović je na svijet donijela svog drugog sina , a porodice su bile toliko sretne , da se slavlje odužilo duboko u noć . Majka Danijela je pričala o detaljima Bogdaninog porođaja , kao i o prinovi.

 

 

-Moram istaći da je na proslavi bilo stvarno veselo i prelijepo. Cestitke nam pristižu svakodnevno , i mi smo presretni. Sa Bogdanom se čujem non-stop , ona je dobro , vidjeli smo se preko video poziva , ali i uživo . Beba je također dobro, vidjela sam unuka presladak je , liči na svog brata , imaju iste crte lica , samo je Krstan malo tamniji. Željko je bio malo plavlji , ali djeca se za godinu promijene , vidjećemo- Rekla je Bogdanina majka , te otkrila kada će njena kćerka da napusti porodilište.

 

 

-Ne znamo kada će Bogdana izaći iz bolnice , zato što se porodila carskim rezom , tako da je bolje da ostaneu bolnici koliko god to bude potrebno, jer oporavak od carskog reza traje duže , a bitno je da je ona dobro te da je sve prošlo kako treba. Danijela je istakla da je spremna da pomogne Bogdani oko novorođenčeta, koja će nakon izlaska iz porodilišta opet živjeti na relaciji Titel -Beograd.

 

 

Iako je bila odlična atmosvera na proslavi prijatelja , Danijela se ipak nije prihvatila mikrofona , jer kako kaže ima onih koji to rade bolje od nje. Danijela i Ceca su u jako dobrim odnosima , pa ih tako možemo često vidjeti zajedno , jer očigledno je da su prije pronašle zajedničku , te da uživaju u društvu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here