Devedesetih godina, Ivana Banfić je bila jedna od najpoznatijih pjevačica pop muzike u regionu. Njena karijera je išla uzlaznom putanjom, ali to ipak nije bilo dovoljno da ostane u muzičkim vodama.

Nakon što je napustila pjevačku karijeru, dotična je štikle zamijenila čvrstim gumenim čizmama i napustila užurbani grad. Ova promjena dovela je do transformacije u njezinu životu koja joj je donijela duboki osjećaj vedrine i zadovoljstva.

Ivana Banfić, bivša pjevačica, postala je poznata devedesetih godina prošlog stoljeća popularnim hitovima koji su rasplesali ljude. Iako joj je glazba donijela uspjeh i priznanje, ona ju je također odvela na put prekomjernog pijenja i drugih štetnih navika.

Nakon dvanaest godina veze, Ivana i Robert Magić odlučili su se rastati. Čini se da je razvod duboko utjecao na pjevačicu, jer joj je trebalo dosta vremena da prevlada neuspjeh.

Nakon što je podlegla tuzi kroz alkohol, 2005. je shvatila da je promjena nužna. Odlučila je potražiti pomoć i upisala se u kliniku za rehabilitaciju. To se pokazalo kao najbolji način djelovanja, jer je uspjela uspješno prevladati svoje probleme tijekom tog izazovnog razdoblja.

Ivanin život se nakon tog trenutka naglo okrenuo. Srce joj je ponovno zarobio, ovoga puta Kruno Ladišić. Par se odlučio vjenčati u tajnosti, želeći izbjeći nametljivost novinara na njihov poseban dan.

Nakon toga Ivanino se bogatstvo okrenulo i ona se preselila u drugu državu. Jedna od njezinih najvećih težnji bila je preuzeti odgovornost majčinstva; međutim, nije mogla doživjeti prirodni kraj trudnoće. Nakon spontanog pobačaja Ivana je odlučila promijeniti svoj život i posvetiti se pitanjima vjere i prirodnog svijeta.

Iako je to bilo tužno i bolno priznanje svega što se dogodilo, ustrajao sam i prihvatio okolnosti koje su me zadesile. Moji najmiliji i ja smo oplakani tragedijom krenuli na hodočašće u Mariju Bistricu. Pješačili smo ukupno 64 kilometra i kad smo stigli, zapalio sam svijeću u čast dragocjene duše koja je otišla s ovoga svijeta. Snagom molitve uspjela sam pronaći utjehu – ispričala nam je Ivana koja je sina Jana rodila s 37 godina.

Ivanina druga trudnoća bila je izvor goleme tjeskobe zbog koje je svaki dan drhtala. Ali uspješno je rodila snažnog dječaka, prema kojem osjeća beskrajnu zahvalnost.

Ivana trenutačno živi u ruralnim područjima gdje je uspjela prilagoditi i organizirati svoje prebivalište po svom ukusu, a nijedan zadatak nije bio previše zastrašujući za nju. Često se bavi napornim fizičkim radom, uključujući aktivnosti u staji i sa stokom, a sve to obavlja s lakoćom i bez problema.

Početak njezinog puta prema miru sa suprugom dogodio se u Staroj Drenčini, koja se nalazi otprilike 11 kilometara od Petrinje. Par se u ovo selo preselio prije nekoliko godina i od tada uživaju u idiličnom načinu života koji ono nudi.

Unatoč pojavama koje govore da se Ivana nema namjeru vratiti u glazbenu industriju, njezine aktivnosti na društvenim mrežama govore suprotno. Ivana se trenutno vraća, nastupa u manjim dvoranama i ponovno se posvećuje svojoj publici.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here