Na društvenim mrežama možemo pronaći jako puno zanimljivih priča , a edna takva je svakako i priča beograđanke Marine , koja je privukla veliku pažnju svih korisnika iz regiona i iala je veliki broj komentara. Marina je u svojoj ispovjesti napisala da se upoznala sa dečkom koji je u glavnom gradu došao da studira , te su se ubrzo zaljubili i počeli svjoju ljubavnu vezu . Ubrzo nakon početka veze ona se odlučila preseliti na selo , da nastavi život s njim , u kući njegovih roditelja.

 

 

Dok su još bili u vezi , ona je nekoliko puta posjetila njegovo rodno selo , kao i kuću njegovih roditelja , i sve je izgledalo idilično , jer su njegovi roditelji djelovali kao fini ljudi i lijepo su je prihvatili. Međutim , sve se to promijenilo kada je počela da živi s njima , i ništa nije bilo onako kako je ona očekivala. Morala da je da radi s njima u poljuprivredi te da obavlja teške seoske poslove .

 

 

Naučila je kako da muze krave i sve ostalo , ali je posebno nerviralo koncept u kojem njen svekar vodio glavnu riječ , a njen suprug kao i ona se ništa nisu pitali . Ona je jedne prilike rekla da želi da nađe posao kako bi izašla malo iz kuće a svekar je tada počeo da galami na nju i rekao joj da nije ni gladna ni žedna , te da nigdje ne ide , nego ima da sluša i sda radi šta joj se kaže. U svemu tome je bio prisutan i njen suprug , koji nije ni riječi rekao svome ocu , a t ju je jako zabolilo. Ona je u toj porodici izdržala još dvie godine , a onda se vatila u grad i podnijela zahtjev za razvod braka , jer su je tretirali kao sluškiju, te žena u njihovoj kući nije imala pravo glasa , i za svaki dina koji joj je bio potreban morala je da moli.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here