Anastasija Ražnatović, muzička zvezda u usponu,nedavno je otputovala na romantično putovanje u Dubai sa suprugom Nemanjom Gudeljom. Tijekom njihovog boravka, Anastasija je imala priliku susresti Anu Rajković, bivšu djevojku njenog brata Veljka. Čak su zajedno sudjelovale na jednom tulumu, što je brzo postalo popularna tema na društvenim mrežama. Uprkos  početnim strahovima od mogućih narušavanja Anastasijinog odnosa s Bogdanom Rodićem, nije bilo razloga za zabrinutost jer je Veljko već ranije prekinuo vezu s Anom Rajković.

 

 

Tokom odmora, djevojke su iskoristile priliku za uživanje u noćnom životu, što su zabilježile zajedničkom fotografijom. Prije desetak dana, Anastasija Ražnatović je posjetila Beograd kako bi se pridružila obitelji na proslavi blagdana Svetog Nikole. Nakon toga, uputila se prema toplim krajevima gdje je s nestrpljenjem dočekao njen suprug Nemanja Gudelj. Trenutno boravi u Dubaiju, gdje uživa u kvalitetnom vremenu sa suprugom i grupom bliskih prijatelja. Svake večeri zajedno izlaze, a Anastasijin besprijekoran osjećaj za stil služi kao konstantan izvor modne inspiracije. Dobro je poznato da pjevačica gaji duboku strast prema modi, što i nije iznenađujuće s obzirom na njezinu sposobnost da jednostavno stvara elegantne kombinacije od uobičajenih odjevnih komada. Dokazi o njezinoj sposobnosti da izrazi glamur čak i noseći traperice jasno se vide u slikama koje redovito dijeli na svom Instagram profilu.

 

 

Na ovim fotografijama, pjevačica je s lakoćom uskombinirala srebrni top i odgovarajuću torbicu s visokim trapericama, rezultirajući kombinacijom koja je naišla na mnogo komplimenata zbog njezinog besprijekornog stila. Anastasijina odjeća za doček Nove godine 2024. savršena je opcija za djevojke koje ne preferiraju svečane haljine, a ipak žele postići jedinstven i moderan izgled.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here