Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od rijetkih sa domaće estradne scene , koja se može pohvaliti sa veličanstvenom karijerom na muzičkom nebu , a čija karijera traje već više od tri decenije. Ceca je devedesetih godina uplovila u bračne vode sa Željkom Ražnatovićem Arkanom , i to joj je bila odskočna daska u karijeri , s obzirom da je Arkan bio utjecajan u Srbiji , njene pjesme su se svakodnevno vrtile po radiju i televiziji.

 

 

U braku sa Arkanom Ceca je rodila dvoje djece , sina Veljka i kćerku Anastasiju, a kada je njihov otac likvidiran , njihova majka Ceca se posvetila njima , i njihovom odgoju ,te svojoj karijeri. Kćerka Anastasija je naslijedila talenat za pjevanje od majke , pa je i krenula njenim stopama , dok Veljko nije u tom svijetu , on više voli grublji način života pa se on posvetio treniranju Boksa , u čemu je također dobar.

 

 

Najveća Cecina podrška od kako je Arkan preminuo je njena sestra Lidija Ocokoljić , koja sa svojom porodicom živi u Cecinoj vili na Dedinju , i super se slažu kao jedna velika porodica. Lidija ima kćerku Helenu , koja je nedavno proslavila svoj 18.rođendan. Naime , Helena je svoju tetku Cecu dovela do suza , kada je na proslavi rođenja Krstana , ona uzela mikrofon i zapjevala. Za Helenin 18.rođwendan , ceca joj je ispunila svaku želju , a kako Helena voli pjevača Vojaž , Ceca je angažovala njegov nastup na njenoj proslavi , a sada se Helena odužila tetki tako što je zapjevala njenu pjesmu Ličiš na moga oca , što je pjevačicu rasplakalo. Kada su prisutni čuli kako Helena pjeva , odmah su prokomentarisali da je pored Anastasije , Ceca dobila još jednu nasljednicu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here