Jelena Karleuša je jedna od najkontraveznijih pjevačica na estradi, barem u posljednjih 20-30 godina. Naime, ne može se reći da Jelena svoju popularnost stekla sa svojim pjevačkim sposobnostima, nego je postala popularna najviše zbog skandala i afera, te burnim ljubavnim vezama i brakovima.

 

 

Naime, Jelena je poznata po tome da često ulazi u sukobe sa svojim kolegama pjevačima, ali i svojim objavama na društvenim mrežama, sa kojima svaki put podiže prašinu ukazuju na neke svoje tjelesne atribute.

 

 

Naime , poznato je da je Jelena prošle godine na svom Instagram profilu objavila objavu u kojoj je stajalao kako se ona i njen suprug fudbaler Duško razvode i to nakon 14.godina braka , jer se kako kaže Jelena , Duško više ne osjeća kao dio njihove porodice. Par ima dvije kćerke Niku I Atinu , a koliko je poznato još uvijek svi zajedno žive u njihovoj vili na Dedinju , i o razvodu se nakon te objave više nije pričalo. Inače Jelena je nakon završene osnovne škole u , Zemunu upisala i Gimnaziju , ali joj se tamo nije sviđalo jer je bilo puno zabrana , pa se pjevačica vrlo brzo ispisala. Naime , u Gimnaziji tada djevojkama nije bilo dozvoljeno šminkanje , kao ni nošenje kratkih suknica , a na časovima je morala preovladavati striga tišina. Ona je u to vrijeme već bila snimila svoj prvi album i često je odsustvovala sa nastave pa se prebacila u Politehničku školu u kojoj se također nije dugo zadržala , pa je potom završila srednju Turističku školu , a u isto vrijeme je pohađala i muzičku školu , te se bavila pjevanjem.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here