Željko Mitrović je jedna od najistaknutijih figura u Srbiji. Kao vlasnik Pink Media Grupe, njegovo ime često se spominje u javnosti posljednjih nekoliko mjeseci nakon mirnih protesta građana koji zahtijevaju ukidanje nacionalne televizije Pink i zbog dva stravična incidenta. Masakr koji se dogodio u Srbiji šokirao je ljude, jer mnogi vjeruju da ovaj medij promovira nasilje.

S obzirom na to, na nagovor predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Željko Mitrović odlučio je završiti sezonu Zadruge 6 ranije nego što je planirano. Postojale su spekulacije da će to biti posljednja sezona, ali izgleda da to ipak nije slučaj.

S pojavom društvenih mreža, Željko Mitrović i njegova supruga Milica počeli su koristiti ove platforme. Ovaj novi angažman omogućio im je bolje razumijevanje i uključivanje s običnim ljudima. Međutim, umjesto toga, njihov privatni život postao je predmet javne kontrole. Domovi Milice i Željka Mitrovića relativno su bili nepoznati sve do pojave Instagrama, što se kasnije promijenilo. Vlasnici televizijske mreže Pink često dijele fotografije svog doma. Konak Milice i Željka Mitrovića poznat je po živahnoj atmosferi, posebno kada im se djeca iz cijelog svijeta okupe. Tada započinje pravo slavlje.

Posebno veselje donio je dolazak Željkove unuke, potomka njegovog sina Aleksandra, koji se oženio njegovom bivšom suprugom, pjevačicom Sonjom Mitrović Hani. U njihovom domu, Željko i Milica su u jedinstvenoj situaciji. Ostavili su iza sebe predivnog kućnog ljubimca, šarmantnu čivavu koja je čak imala sreću da dijeli njihov krevet. Nedavno je Milica na Instagramu podijelila nevjerojatnu scenu koja je sve ostavila u čudu. Naime, podijelila je fotografiju snimljenu u luksuznoj hotelskoj sobi u Italiji, kojom mnogi divljenje luksuzu koji do tada nisu vidjeli.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here