Supruga legendarnog glumca Brusa Vilisa, Ema Heming objavila je na Instagramu emotivan video povodom rođendana njihove starije kćerke Mejbel Rej. U svojoj poruci je čestitala Mejbel rođendan, te joj je poručila da nastavi da sija i da uvijek ima na umu da treba da živi. Na snimci se mogu vidjeti i dirljivi trenuci između Brusa i kćerke, te su se mnogi raznježili na viđeno. Inače, Brus i Ema su u braku od 2009, a osim Mejbel imaju i kćerku Evelin Pen (8). Manekenka u posljednje vrijeme na društvenim mrežama sve češće dijeli neke porodične trenutke, posebno otkako je glumcu dijagnosticirana frontotemporalna demencija. Prošle godine su mu ljekari rekli da ima afaziju, zbog čega je napustio glumu.

Vilis je prošlog mjeseca proslavio 68. rođendan, te su mu tim povodom objave na Instagramu posvetile njegova sadašnja supruga, Ema Heming (44), i bivša supruga, Demi Mur (60). Ema je za muža rekla da je on čista ljubav te da će ga uvijek voljeti te je zamolila i druge da Brusa drže u svojim molitvama i zahvalila se svima što brinu za njih. Njeni pratioci su bili dirnuti njenim riječima i objavom te su joj mnogi pružili podršku

Demi Mur je objavila snimak na kome Brus pozira s njihovim kćerkama Rumer, Talulom i Skaut. I ona je Brusu čestitala rođendan te mu je poručila da ga voli, kao što voli njihovu porodicu te se zahvalila svima na ljubavi i na toplim željama, a to je izazvalo mnoge komentare na društvenim mrežama.

Svi su oduševljeni njihovim sjajnim primjerom odnosa razvedenih roditelja, te su svi primijetili da je i najmanja stvar velika stvar te kako je Brus ugasio svjećice na torti bez da mu je to neko rekao, jer se sjeća duvanja svjećica, i da je to bio jedan od njegovih lucidnih trenutaka u životu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here