Verica Šerifović, poznata kao pjevačka ikona u žanrovima narodne, folklorne i romske glazbe, ostavlja neizbrisiv trag u našoj glazbenoj industriji. Ona nosi titulu majke popularne pop zvijezde Marije Šerifović, čija je izvedba pjesme “Molitva” oduševila publiku.

Verica je uvijek privlačila zanimanje javnosti svojim osobnim životom, posebno kada je Marija postala slavna. Nedavno je Marija šokirala javnost otkrivši da se njena majka odlučila povući iz pjevačke karijere. Verica je uvijek bila poznata po svojem snažnom mišljenju, pa je ova odluka izazvala iznenađenje jer je postigla uspjeh tijekom svoje karijere objavljivanjem brojnih hitova. “Moju majku Vericu uvijek je obilježavala pjesma u njenom srcu. Stoga smatram da je ispravno uzvratiti joj pažnju, ljubav, živce i sredstva koja je uložila u mene tako što ću joj omogućiti da uživa u jednostavnim životnim zadovoljstvima poput vrtlarenja i pečenja te da se prepusti mirnom životu”, otvoreno je priznala Marija u intervjuu za zamedije. Također je najavila da Verica ima nove projekte u planu.

Verica je donijela odluku da se povuče iz aktivne glazbene karijere kako bi uživala u zasluženom miru. Iako je ova odluka iznenadila javnost, Verica je ostavila neizbrisiv trag svojim glazbenim dostignućima. S druge strane, Marija nastavlja svoju vlastitu karijeru i priprema novi album. Unatoč promjenama, njihova obiteljska povezanost i podrška ostaju snažne, a Marija nastavlja stvarati glazbu koja će oduševljavati svoje obožavatelje. U posljednjih nekoliko godina, popularnost Marije Šerifović dosegnula je nove visine. Njezin izvanredan talent i snažan vokal privlače publiku diljem regije i šire. Pobjeda na Eurosongu 2007. s pjesmom “Molitva” donijela joj je veliku slavu i internacionalno priznanje. Ta pjesma postala je ne samo nacionalna himna, već i simbol nade i snage.

Nakon pobjede na Eurosongu, Marija je nastavila svoju karijeru s nizom uspješnih singlova i albuma. Njezina glazba dotiče srca slušatelja, jer njene pjesme često prenose snažne emocije i iskrene tekstove. Izvanredna izvedba, snažna interpretacija i nevjerojatna scenska prisutnost postali su zaštitni znakovi Marije Šerifović. Njena popularnost nije ograničena samo na glazbenu scenu. Marija je osvojila srca publike svojom pojavom kao sudionica raznih televizijskih emisija i natjecanja. Njena iskrena, iskrena i ponekad duhovita osobnost osvojila je simpatije mnogih gledatelja. Također je bila sudac u popularnom talent showu “Zvezde Granda”, gdje je dijelila svoje stručno mišljenje i podržavala nove talente.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here