Natali Prijović, koja je nedavno bila finalistica osme sezone glazbenog natjecanja “Nikad nije kasno”, nedavno je podijelila svoje misli o svom iskustvu u showu. Tijekom svog razmišljanja, također je spomenula osobnu tragediju koja je pogodila nju i njenu obitelj. Prije pola godine, Natali je doživjela veliki gubitak kada je njen suprug tragično izgubio život.

“Nalazim se sama večeras, bez Nenada pored sebe. Tijekom finalne izvedbe, samo pomisao na njega i činjenicu da bi trebao biti ovdje sa mnom izaziva suze. Ta iskustva još uvijek teško opterećuju moju dušu i nisam sigurna hoću li ikada u potpunosti zacijeliti. Srećom, emisija mi je pružila potrebnu odmor i omogućila mi da skrenem pozornost s nesretnog događaja”, izjavila je Prijovićeva tada.

Natali je istaknula posebno očaravajući trenutak tijekom natjecanja kada je imala priliku izvesti duet s Milanom Đurđevićem iz renomiranog benda Neverne bebe. “To nije samo bio vrhunac izvedbe, već je to bio jedan od najdražih trenutaka u mom životu: pjevati duet s Milanom Đurđevićem. To je bilo iskustvo koje je nadmašilo vrijeme, zaista jedinstveno. Bila sam počašćena što sam bila gost u njegovom intervjuu i moram reći da je on zaista izuzetan čovjek. On personificira sve ono što glazbeno želim biti, a njegove riječi duboko odzvanjaju u meni”, izjavila je.

Natali u dubini svog srca izražava snažnu želju za suradnjom s renomiranim glazbenim bendom. “Kada me pitaju o tome, nemam konkretan odgovor. Međutim, osobno imam želju iskoristiti tu priliku. To je prirodna sklonost, zar ne? Ne previše razmišljam o tome, posebno u svjetlu nedavnih događaja. Umjesto toga, fokusiram se na život koji dolazi, na život u sadašnjem trenutku. Što se tiče budućnosti, ne želim brzati prema njoj. Ako se dogodi nešto izvanredno, bit će nevjerojatno”, zaključila je tada.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here