Milijana Bogdanović postala je zapažena u rijalitiju “Parovi” kada je ušla u vezu sa Milojkom Božićem, čovekom koji je bio duplo stariji od nje, što je izazvalo šok i nevericu u čitavom regionu.Nakon raskida sa Milojkom, Milijana je nastavila privlačiti pažnju medija svojim vezama sa drugim starijim partnerima. U rijalitiju je započela romansu sa Ivanom Gavrilovićem, koji je tada bio oženjen. Njihova veza je izazvala mnogo kontroverzi, jer je Ivan napustio svoju suprugu zbog Milijane, ali se kasnije vratio svojoj porodici.

Nakon burnih dešavanja u rijalitiju, Milijana se povukla iz javnosti i sada radi kao kondukterka u autobusu, što je navodno oduvek bila njena želja. Ona redovno objavljuje fotografije sa svog radnog mesta, a poslednjom objavom u kojoj je pozirala u kadi prekrivši telo penom, ponovo je skrenula pažnju na sebe.

Ova fotografija je izazvala različite komentare, pri čemu su mnogi spekulisali da Milijana ovim potezom želi da privuče pažnju nekog starijeg muškarca. Međutim, ona je odlučno odgovorila na kritike i zabranila dalje pisanje ispod njenog posta, pokazujući da želi zadržati svoju privatnost i ne dozvoliti da je medijske spekulacije i osude utiču na nju.

Milijanin život i veze su i dalje tema interesovanja javnosti, ali sada se fokusirala na svoj posao i život izvan rijaliti sveta, pokušavajući da ostvari svoje ciljeve i želje van očiju javnosti.Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila – rekla je Milijana i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here