Publika sa nostalgičnim osjećajem prisjeća se Tatjane Pujin, talentirane i privlačne glumice, poznate po svojim izuzetnim ulogama u filmovima poput “Kako se kalio čelik”, “Mi nismo anđeli” i kultnom ostvarenju “Lude godine”, gdje je utjelovila suosjećajnu medicinsku sestru. Iako je mnoge muškarce s prostora bivše Jugoslavije osvojila svojom ljepotom, njen je ljubavni život odveo u Italiju. Kada je rat zahvatio naše prostore, Tatjana Pujin donijela je odluku o preseljenju u Italiju. Nakon nekoliko godina, stupila je u brak s Giulianom Cervinijem, uglednim savjetnikom u kabinetu predsjednika Italije.

Tijekom tih dana bila je uvjerena da je donijela ispravnu odluku. Osvrćući se na svoj odlazak, izjavila je: “Bila sam razočarana političkom klimom u našoj zemlji. Moj posljednji filmski projekt bio je u Sarajevu, a glasine o nadolazećem ratu već su se širile. Nitko nije shvaćao ozbiljnost situacije sve dok tenkovi nisu krenuli ulicama. U pokušaju da pronađem utočište, odlučila sam otići u Italiju, i nastavila sam pakirati svoje stvari.”

U jednom trenutku svog života posvetila se glumačkoj karijeri. Osim toga, bila je iskrena u vezi s izborom da ne postane roditelj. “Pronalazim veliku radost u prihvaćanju slobode kao žene, zbog čega sam odlučila ne imati djecu. Iznenadno me zbunjuje kako muškarci mogu donijeti takav izbor bez ikakvih pitanja, dok se žene suočavaju s pomnim proučavanjem njihove odluke”, izjavila je. Na pitanje o mogućnosti posvajanja, Tatjana je podijelila kako ona i njen suprug nikada nisu razgovarali o tome.

Tijekom godina, bili su svjedoci mnogim prijateljima koji su prošli kroz zahtjevan proces posvajanja i svjesno su promatrali sveobuhvatnu administraciju koja je uključena. Kao članica različitih udruga, Tatjana aktivno podržava djecu s autizmom i nalazi zadovoljstvo u stvaranju pozitivnih promjena. Glumica je također spomenula da sada provodi značajno vrijeme putujući i da više ne osjeća žudnju za glumom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here