Nakon što je imao zdravstvene probleme, Saša Kovačević nije se pojavljivao u javnosti. Prošli mjesec, pjevač se suočio s ozbiljnim zdravstvenim komplikacijama i lošom krvnom slikom, što je rezultiralo njegovom hospitalizacijom. Kao rezultat toga, svi planirani nastupi su otkazani, što je izazvalo zabrinutost među njegovim vjernim obožavateljima.

“Dragi prijatelji, s velikim zadovoljstvom se obraćam vama nakon gotovo mjesec dana odsutnosti. Ispunjen sam zahvalnošću zbog svih brige i ljubavi koje ste mi pružili tijekom ovog vremena. Srdačno se zahvaljujem predanom osoblju Urgentnog i Kliničkog centra koji su se brinuli za mene ovih dana. Duboko mi je žao zbog otkazanih koncerata, ali od srpnja marljivo radimo kako bismo se vratili jači nego ikad.

Trenutno sam u procesu pripreme novih pjesama i uzbudljivih projekata, tako da ćemo se vrlo uskoro ponovno sresti”, rekao je Saša Kovačević u video snimku koji je prije tjedan dana podijelio na Instagramu. Izrazio je zahvalnost i uvjerio sve da je sada u odličnom zdravlju, što je vidljivo iz njegove nedavne pojave u javnosti. Proslavljeni grčki izvođač Nikos Vertis sinoć je oduševio publiku na stadionu “Tašmajdan” svojim nevjerojatnim nastupom. Primijetno je da je mnogo poznatih osoba bilo prisutno, pridružujući se brojnim vjernim obožavateljima.

Međutim, vrhunac koncerta bio je poseban nastup renomiranog pjevača kao posebnog gosta. Saša je izveo dobro poznate pjesme koje je originalno otpjevao poznati grčki umjetnik, čime je postigao ogromnu popularnost. Važno je istaknuti da je oduševio publiku i svoje vjerne obožavatelje koji su s olakšanjem mogli vidjeti njegovo potpuno oporavljeno stanje i činjenicu da je u savršenom zdravlju. Saša Kovačević se pojavio u javnosti sa svojom partnericom Zoranom, koja mu je bila neizmjerna podrška tijekom teških trenutaka. Njihovo oduševljenje njegovim brzim oporavkom bilo je vidljivo kroz njihove sjajne osmijehe koje nisu mogli sakriti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here