Poznati glumac Bojan Dimitrijević je stao na ludi kamen Naime ,njegovo vjenčanje je privuklo veliku pažnju medija i javnosti. Vjenčanje je obavjeno daleko od očiju i kamera , a održalo se vjervali ili ne na brodu . Glumac je nakon toliko godina konačno odlučio da zaplovi u bračne vode sa svojom izabranicom Jelenom Stupljaninom, čija veza traje već nekoliko godina unazad.

 

 

S obzirom da su privukli veliku pažnju medija , glumački par na društvenim mežama nije želio odmah podijeliti svoje fotografije sa vjenčanja. Vjenčanju su prisustvovali njihovi najbliži članovi porodica , kao i prijateli. Par je krstario Dunavom , zatim su se zavjetovali na vječnu ljubav i međusobno poštovanje , što je njihovim zvanicama izazvalo po koju suzu na licu.

 

 

Prisutni su otkrili da je sv bilo upriličeno sa dozom elegancije i u velikom stilu. U prvim redovima vjenčanja mogli su se vidjeti Nikola Đuričko sa suprugom Ljiljanom , Snežana Bogdanović, Gorica Popović i Milena Vasić. Mada su mnogi mislili kako će Jelena i Bojan napraviti veliko slavlje za pamćenje , ovaj glumački par se ipak odlučio za privatnu zabavu , koja je zatvorenog tipa , i to svakako ima puno veću čar i simboliku . Vjenčanje je također obilježilo i nekoliko simboličkih događaja . Dok su plovili na nebu se pojavila duga , a to se desilo u trenutku kada je par izgovarao sudbonosno DA, a prisutni su zabilježii taj događaj. Nakon završene ceremonije , tokom jela , prikazivan je meč Novaka Đokovića, a sa njegovom pobjedom , nastalo je opšte slavlje. Ovo vjenčanje su prepričavali svi , a sigurni smo da će mladencima ostati u najljepšem sjećanju.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here