Pjevačica Goca Tržan svakako je jedna od najpoznatijih pjevačica u našem prostoru, koja već od devedesetih godina, pa do danas ima zaista sjajnu i zavidnu karijeru. Pored svog talenta i uspješne karijere, Goca je također poznata i po svom oštrom jeziku, i uvijek je iskrena kako privatno tako iu javnosti, uvjek kaže ono što misli i stoji iza svojih riječi.

 

 

Poznato je da je Goca bila u braku sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem, sa kojim ia i kćerku Lorenu. Naime, nakon razvoda, Goca je dobila starateljstvo nad kćerkom, a par je u javnosti mnogo puta pričao loše stvari jedno o drugom. Goca je trenutno u drugom braku sa svojim bubnjarem Rašom Novakovićem, sa kojim još uvijek nema djece.

 

 

Goci svakako nije problem javno da priča o svom privatnom životu, pa tako je ispričala i to da su pokušavali da dobiju dijete, ali da jednostavno ne ide, sreća nije na njihovoj strani. Naime, prije nego što se Goca udala za Ivanu, jedan poznati biznismen je na sve načine pokušavao da osvoji ovu pjevačicu, riječ je o Dejanu Dragojloviću, ao njima i njihovom odnosu se dugo pisao. Naime, Dejan je za Gocu priredio jedan nesvakidašnji gest. Goca je 2001.godine trebala da održi svoj solistički koncert u Sava centru, a kada su karte puštene u prodaju, Dejan je bio taj koji je kupio sve karte, jer je on prosto htio da ona pjeva samo za njega, Mnogi su mislili da je to medijski ili marketinški trik , ali je Goca jedne prilike i potvrdila te navode.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here