Danas Vam donosimo jednu veoma zanimljivu temu , odnosno danas pišemo o djeci Dragane Mirković i Tonija Bijelića. Moramo da istaknemo kako su njihov sin i kćerka veoma skromna djeca , a to nam je i sama pjevačica potvrdila , kada je otkrila da su oboje tokom ljeta radili sezonske poslove , kako bi zaradili da imaju za džeparca .

 

 

Pogledali smo društvene naloge Marka i Manuele , što je samo potvrdilo ono što je njihova majka ispričala . Naime , oni na društvenim mrežama dijele sve što rade , te su na taj način dokazali da nisu kao ostala djeca milionera , bahata i uobražena , nego da sami sebi zarade za svoje potrebe , ne čekaju da im roditelji daju.

 

 

Nedavno su sin i kćerka Dragane Mirković na svojim profilima na Instagramu podijelili identične fotografije , na kojima su dva automobila , od kojih se ne zna koji je ljepši i skuplji. Ono što je zanimljivo jeste da su oba automobila bila parkirana u dvorištu porodičnog dvorca u blizini Beča , a budući da Manuela i Masrko već neko vrijeme ne žive sa roditeljima , već imaju svoje stanove , zaključili smo da su oni došli sa svojim automobilima roditeljima u posjetu..

 

 

 

 

Naime , Dragana i Toni nisu štedili kada su birali auto za svoju mezimicu . Kupili su joj BMW kojeg su vjerujemo papreno platili . Marko je poznat da vozi sportske automobile ali ovaj koji su poklonili kćerki zasigurno je koštao cijelo bogastvo. Koje je mišljene o ovome i njihovim autima . Pišite nam komentare ispod ovog teksta. Šta mislite da li pretjeruju što djeci kupuju ovako skupe automobile

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here