Ivan Bosiljčić, poznati srpski glumac, rođen je 1979. u Titovom Užicu. On je ostavio značajan trag u kazalištu, filmu i televiziji svojom talentiranom glumom. U posljednje vrijeme, Ivan je bio u središtu medijske pažnje zbog svoje veze s Jelenom Tomašević, koja je deset godina mlađa od njega. Njihova veza je poznata po harmoniji i ljubavi koju pokazuju jedno prema drugome.

Ono što nije općenito poznato jest da su Ivan i Jelena hodali godinu dana prije nego što su se vjenčali. Nakon toga su prošli kroz razdoblje razdvojenosti, ali su kasnije shvatili da su suđeni jedno drugome i ponovno su obnovili svoju romansu.

U tom periodu, Ivan je bio izuzetno popularan, posebno među svojim obožavateljicama koje su se masovno okupljale u Kazalištu na Terazijama kako bi gledale njegove predstave i možda zavirile u svijet telenovele “Ranjeni orao”. U to vrijeme, Ivan je započeo romantičnu vezu s Lidijom Novaković, mladom balerinom.

Sudbina je spojila Ivan i Lidiju tijekom produkcije “Cigani lete u nebo”, u kojoj je Ivan imao glavnu ulogu, dok je Lidija bila članica baletne trupe. Lidija, koja je navodno sudjelovala na izboru za Miss Srbije, potječe iz Pančeva. Prošla je osnovnu baletnu školu u Pančevu i nastavila svoje usavršavanje u Beogradu. Trenutno se i dalje bavi baletom u Pozorištu na Terazijama. Na njenom “Instagram” profilu može se vidjeti da je postala još zanosnija nego što je bila prije deset godina. Iako je veza između Lidije i Ivana trajala nekoliko mjeseci, na kraju nisu ostali zajedno. Nakon prekida s Lidijom, Ivan i Jelena su obnovili svoju vezu i okrenuli novu stranicu. Ubrzo su sretnu vijest podijelili sa svijetom – očekuju dijete. Danas su Ivan i Jelena brižni roditelji desetogodišnje djevojčice Nine. Čini se da su i dalje zaljubljeni jedno u drugo kao i kad su se vjenčali 2011. godine.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here