Kristina Mitrović, poznata kao kćerka Željka Mitrovića, vlasnika “Pink” televizije, privlači veliku pažnju na društvenoj mreži Instagram svojim modnim izborima. Cene njenih odeća često izazivaju kontroverze i diskusije među njenim pratiocima, jer se neki čude visokim cenama koje plaća za svoje odevne komade. Kao naslednica “Pink” medijskog carstva, njeni modni izbori privlače puno pažnje, posebno jer neki komadi odeće koje nosi vrede i po nekoliko hiljada evra.

Njene obožavaoce posebno oduševljavaju njeni glamurozni outfiti. Nedavno su pažnju privukle papuče koje je Kristina nosila, zajedno s drugim upečatljivim detaljima. Fotografija Kristine u ovim luksuznim papučama prvobitno je objavljena na njenom Instagram profilu. Kasnije je njen dečko Ilija podelio fotografiju Kristine kako nosi iste papuče, ovaj put u kombinaciji sa opuštenom odećom tokom privatnog leta avionom. Unatoč visokoj ceni ovih papuča, Kristina ih često nosi zbog njihove atraktivnosti i udobnosti. Kombinacija smeđe i bele boje čini ih veoma svestranim, što omogućava da se lako usklade s raznim stilovima odevanja, uključujući i formalne i neformalne kombinacije.

Osim njenog glamuroznog stila života, nedavno se naglašava i njen odnos s Ilijom, koji se čini cvetajućim iz dana u dan. Ilija poklanja posebnu pažnju i ljubav njihovom odnosu, što ukazuje na srećnu vezu. Kristina uživa u luksuznom načinu života, dobija svakodnevne poklone i putuje na ekskluzivna putovanja, uključujući upotrebu privatnog aviona. Takođe, poseduje impresivan vojni park luksuznih automobila s ličnim vozačima i obezbeđenjem.

Kristina Mitrović je naslednica medijskog carstva, a njen stil života očekivan je s obzirom na njen porodični status i bogatstvo. Uvijek je briljirala sa stilom tako da je ovo ništa neočekivano od nje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here