Jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni svakako su glumci Sloboda Mićalović , i Vojin Ćetković. Oni su u braku već preko deceniju , a njihovu ljubav su krunisale njihove kćerke , blizankinje Vera i Mila. Naime , one su sada već tinejdžerke i veoma se razlikuju , jedna liči na mama , druga na tatu .

 

 

Nakon rođenja blizankinja , u medijima se često šuškalo da li će par imati više djece . Međutim , čii se da su Sloboda i Vojin imali druge planove u životu . Naime , oni su se posvetili odgoju svojih kćeri , kao i svojim karijerama , a oboje se vrlo često angažovani na nekoliko projekata u isto vrijeme , pa iako su toliko zauzeti uvijek nađu vremena i provedu ga sa svojim kćerkama.

 

 

U Srbiji ne postoji neki kvalitetan projekat a da njih dvoje nisu bili angažovani . Sloboda i Vojin su se upoznali na snimanju Zone Zamfirove , i dugo su bili samo prijatelji , da bi postepen njihova osjećanja prerasla u ljubav koja i danas traje. Njih dvoje su zajedno glumili i emotivne partnere u seriji Ranjeni Orao , a nakon toga i u Tajni vinove loze , koja je do sada imala dvije sezone, ali zbog velikog uspjeha serije , redatelji su odlučili da snime i treću sezonu . Na Instagramu je Mirjana Bobić objavila ekskluzivnu vijest o tome da je počelo snimanje treće sezone serije Tajna vinove loze i najavila da se u njoj vraćaju upravo Sloboda i Vojin Ćetković , koji se raduju ponovnoj saradnji i na filmskom platnu , a prve koje su im čestitali na novom projektu su bile njihove kćerke.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here