Poznati srpski , pozorišni i filmski glumac Viktor Savić se proslavio po ulogama Viktora u seiji “Košarkaš”, Relje u filmi “Šišanje” , te u filmu “Montevideo , Bog te video”. Glumac je rođen 14.septembra 1983.godine u Beogradu , a svoje djetinsvo je proveo na Banovom brdu , gdje je pohađao vrtić i osnovnu školu Josif Pančić, a svoje školovanje je nastavio u Gimnaziji. Nakon Gimnazije je upisao Akademiju dramskih umjetnosti , a na prijemnom je imitirao kriminalca Kristijana Golubovića.

 

 

Viktor Savić još uvijek nije oženjen, a trenutno važi za najpoželjnijeg srpskog neženju , iako javnost već dugo vremena iščekuje vijest o njegovom vjenčanju. Poznat je da je Viktor dugo bio u vezi sa Teodorom Miljković , te su mnogi mislili kako će njih dvoje svoju vezu krunisati brakom , ali ipak par je odlučio da raskine vezu . Doznajemo da se Viktorova bivša djevojka udala za stomatologa Đorđa Radovačkog , a prošlo ljeto su proveli na tropskoj destinaciji , gdje ju je sadašnji suprug i zaprosio.

 

 

Nedavno je Teodora objavila fotografije sa njihovog vjenčanja , a na svadbi je mladenka nosila dvije haljine, od kojih je jedna bila raskošna , a druga obična bijela . Ambijent u kojem se održavalo vjenčanje bio je romatičan , sa mnogobrojnim svijećama, a mlada cijelo veče nije skidala osmijeh sa lica .
Viktorov otac je poznati bluzer Jovan Lola Savić , koji je i osnivač benda “Zona B”, a majka Ena se bavi keramičarstvom . Viktor je zahvaljujući ocu zavolio rap i elektronsku glazbu . Viktor je počeo nastupati u četvrtom razredu s Ružicom Sokić i Batom Paskaljevićem , a godinu dana kasnijeprešao je kod Mike Aleksića.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here