Dragan Stojković Bosanac je jedan od najpoznatijih skladatelja i harmonikaša u regiji. Bosanac je poznat i kao član žirija poznatog takmičenja Zvezde Granda već duži niz godina. Bosanac svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti , a o njegovoj supruzi se zna veoma malo .

 

 

Poznato je da je Bosanac u skladnom braku sa svojom suprugom skoro pet decenija ali javnost rijetko ima priliku da ih zajedno vidi pred kamerama . Gospođa Dunja je ipak odlučila da vodi miran život , i u popunosti je posvećena njihovoj porodici . Bosanac ovu odansot smtra jednim od ključnih sljedbenika za održavanje zdrave bračne zajednice , te je ponosan na svoju suprugu , i njenu prdanost porodici.

 

 

Dunja Stojković uživa u braku sa popularnim harmonikašem , a ponosna je majka dvoje djece, sina Aleksandra i ćerke Aleksandre, koja je javnosti poznata kao Džidža. Kada Bosanac svoju suprugu spomene u javnosi , pubika uvijek bude impresionirana dubinom njegove naklonosti i divljenja prema njoj. Bosanac je istakao da je zahvalan štonjegova supruga nikada nije težila postati slavna osoba kroz tuđu slavu . Ona je uvijek bila njegova porška kada su u pitanju porodica i djeca , a on je to uzvratio kao odan suprug . Prava ljubav izeđu njih je nešto što se može osjetiti , kao i uzajamno poštovanje .Bosanac je istakao da je Duna prava Instabulska žena , što ukazuje na njeno kulinarsko umjeće . Ona je uvijek spremala njihova omiljena jela , i brinula se o njima.Bosanac je rekao da on posebno uživa u njenim punjenim paprikama , hurmama i kadaifu , koji Dunja vrhunski sprema.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here