Poznati srpski kreator Saša Vidić je nedavno preminuo , a među svojom zaostavštinom , ostavio je i rukopis u kojem je otkrio detalje iz života poznatih ličnosti s kojima je bio blizak , a to prenose domaći mediji. Poznato je da je Saša Vladić iznenada preminuo 24.aprila ove godine , a odmah nakon sahrane u njegovom stau je pronađena knjiga , koju je modni kreator počeo da piše rije dvije godine.

 

 

Prije nekoliko mjeseci Saša je sam ispričao da je u toj knizi pisao o poznatim pjevačima sa kojima se družio i sarađivao , kao i onia sa kojima se posvađao na krv i nož. Sađini bliski prijatelji su nakon njegove sahrane otišli u jegov stan i tamo su našli laptop sa njegovim memoaruma i nedovršenom knjigom . U ladici je pronađen i dnevnik a ono što su na brzinu prelistali vidjeli su da je Saša u njega zapisivao svoje misli , i sve što mu se dešavalo.

 

 

Poznato je da je Saši bila velika žela da objavi knjigu , ali je bio veoma lijen po tom pitanju , pa je nije uspio završiti . Pisao je polako i detaljno . On je svoje drugarice i saradnike sa estrade u knjizi nazivao drugi imenma , ali kako ih je detaljno opisao , jasno se može da zaključi o kome je riječ . Pisao je čak i o tome koja je pjevačica otela ljubavnika svojoj kolegici. Ako ova knjiga izađe u javnost , ona će izazvati opšti haos. . Sašin prijatelj je rekao da je dnevnik zaključan u jednoj ladici , te da njega nikada neće objelodanit , a knjigu koja nije završena moguće da objave u kolumnama kada prođe 40 dana od njegove smrti.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here