Jedna od najpoznatijih folk pjevačica je Svetlana Ceca Ražnatović , čiji je privatni život uvijek io zanimljiv kako medijima tako i javnosti. Tako su njena djeca zahvaljujući svojim roditeljima također postali na neki način javne ličnosti. Poznato je da se Ceca nakon smrti supruga odlučila posvetiti odgoju djece , kao i svojoj karijeri i u oba slučaja je uspjela.

 

 

Poznao je da su Cecin sin Veljko i kćerka Anastasija izrasli u lijepe , poštene i uspješne mlade ljude. Veljko je uspješni bokser , te je oženjen i ima dva sina. Anastasija je krenula pjevačkom stazom , snimila nekoliko pjesama , pa se trenutno povukla sa scene jer i ona očekuje da na jesen postane majka . Naime , Anastasija sa svojim izabranikom Fudbalerom Nemanjom Gudeljom čeka svoje prvo dijete , a kako su ponosni budući roditelji objavili , oni očekuju djevojčicu. Ceca je poseno sretna što će pored dva unuka imati i jednu unuku , bit će prava Cecina mezimica.

 

 

Poznato je da Anastasija već duže vrijeme boravi u Španiji , te da čeka papire za stalni boravak. Nemanja koji je sa roditeljima živio u njihovoj vili , odlučio je da s a svojom izabranicom osnuje pravo porodično gnijezdo , pa tako već duže vrijeme on živi sa Anastasijom u njihovoj vili koja se nalazi u blizini njegovih roditelja. Poznato je da Anastasija nije u dobim odnosima sa Nemanjinom majkom Oliverom i sestrom Vanjom , pa se nadamo da će rođenje prvog unučeta omekšati Oliverino srce. Sve u svemu Nemanja je odlučio da svoj život posveti Anastasiji , bez obzira na to što je njegova majka ne podnosi.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here