U nastavku današnjeg članak dotaći ćemo se naše javnee scene, a danas ćemo da govorimo o supruzi Željka Joksimovića , a pojava da je vidite u opuštenom izdanju je potpuna retkost . Naime , ona je voditeljka , te se u svakom trenutku trudi da svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti , pa samim tim vodi računa o tome šta se plasira u javnost , ali izgleda da je sada napravila izuzetak , te je pokazala kako ume i zna da uživa u provodu .

Naime , poznato je od ranije da ova lepoa voditeljka neguje godinama prijateljske odnose sa mnogim poznatim ličnostima ,a jedna od onih sa kojom se intenzivno drući je Marija Tarlać , a putem čije društvvene mreže smo imali priliku Jovanu da vidimo u nešto drugačijem i opuštenijem izdanju. Dakle ,r adis e o tome da je ova dizajnerka objavila interesantnu fotografiju , a drugaricama je društvo pravilo još jedno poznato lice , a reč je o Sandri Perović , koja je voditeljka RTS-a , te je dobar provod nesumnjivo bio zagarantovan. Ako je suditi po njihovom vedrom raspoloženju, koleginice i prijateljice odlično su se zabavljale budući da nisu skidale osmehe sa lica, a fotografije su tu da posvedoče.

Dakle , njih dve su inače jako bliske , te zajedno jako često i putuju , a Marija je prva među zvanicama na privatnom slavlju Joksimovića , pa samim tim skoro da nije propustila ni jedan koncert ili nastup Jovaninog supruga Željka. Inače , njih dve o svom prijateljstvu nisu nikada javno pričale , a ako je suditi po objava itekako se dobro slžu. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here