Milica Dabović je bivša sportiskinja koja je nedavno pokazala svog dečka javnosti . Naime , bio je njegov rođendan a tim povodom je Milica svom dragom posvetila emtivnu poruku , i na taj način mu čestitala rođendan , te je objavila niz njihovih fotografija , na kojima oboje djeluju zaljubljeno i ne skidaju osmijeh sa lica.

 

 

Milica je jedne prilike rekla da je neraskidiva povezanost i najveća ljubav desila se onoga trenutka kada su se njih dvoje sreli , i pogledali pravo u oči. Milica je rekla da je on osvojio njensvijet suštinom svog bića .

 

 

 

-Ti si ušao u najtanija mjesta moje duše i donio mir u moje srce . Obasjao si moje nebo , duginim bojama , naslikao moj portret bez četkica i platna , ostavio vrijeme bez vremena , bez časovnika , kazaljki i klatna.- Napisala je Milica te dodala:

-Dobrotu , hrabrost , iskrenost , ku***vitost , upornost , ludost , ljepotu , veličinu , snagu , energiju , vrijednost STRAST sve to kod tebe vidim , i sve to još više volim ! Veliki si čovjek , a moj si . Zamisli koliko sam ja srećna žena . Kada čovje voli ženu kao ti mene , a žena čovjeka kao ja tebe bezuslovno , jedinstveno , ludo , nestvarno i jako, desi se ljubav prava , snažna , ona koja se želi i ona o kojoj sanjaju. Moj si muškarac pred svijetom i Bogom , moj svijet i moje sve , duša moje duše , zjenica oka i života smisao. Ljubav je naša beskrajna , ostaje i opstaje , na kraju dana . Biblija kaže da trebaš izabrati partnera s kojim ćeš ići u rat , ja sa tebe birala . Srećan ti rođendan ljubavi moja .

Inače kako je Milica otvorila profil na Only fansu , česta je tema medija. Njene intimne fotografije nedavno su ugledale svjetlost dana, a bivša košarkašica je otkrila da ih je u javnost pasirao njen bivši.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here