Amber Račdi, čija je težina jednom iznosila čak 376 kilograma, postala je inspiracija mnogima nakon što je prošla kroz zapanjujuću transformaciju svog tijela. Njena priča nije samo o gubitku kilograma, već i o snazi volje i nepokolebljivom duhu.

U svojim ranim 20-ima, Amber je suočila s teškim zdravstvenim izazovima i ograničenjima u svakodnevnom životu zbog svoje gojaznosti. Osjećala se neprihvaćenom i nesigurnom, iako je imala partnera koji ju je podržavao u njenoj borbi. Ispričala je kako su jednostavne stvari, poput tuširanja, postale mučenje jer njena težina nije dopuštala da se pravilno brine o svom tijelu. Spuštanje niz stepenice ili obavljanje svakodnevnih aktivnosti bilo je gotovo nemoguće.

Amber se odlučila prijaviti za sudjelovanje u emisiji “Moj život sa 300 kilograma”, gdje joj je obećana operacija želuca pod uvjetom da prvo izgubi određeni broj kilograma. Odlučna da promijeni svoj život, prihvatila je izazov i izgubila čak 190 kilograma uz pomoć stručnjaka i vlastite predanosti. Ona je dokaz da se sve može kad se hoće, samo treba biti uporan i stalno u glavi imati svoj cilj.

Nakon što je ponovno stekla kontrolu nad svojim životom, Amber nije posustala. Iako je njen tadašnji partner prekinuo s njom, ona je odlučila nastaviti s transformacijom i živjeti zdravije. Danas je uspješna influencerka koja svojim savjetima i iskustvom pomaže drugima da se nose s viškom kilograma i potiče ih na zdrav način života. Njena priča nije samo o mršavljenju, već i o samopouzdanju i samoprihvaćanju. Amber je naučila koliko je važno voljeti i brinuti se za sebe, bez obzira na prepreke koje se mogu pojaviti na putu. Ona je živa inspiracija za sve one koji teže zdravijem i sretnijem životu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here