Saša Matić, izuzetno poznati i traženi pjevač na našim prostorima, nedavno je postao investitor na planini Tari. U predivnom nacionalnom parku trenutno se gradi najluksuznije odmaralište u našoj zemlji, poznato kao “Panorama Resort and Spa Tara”. Smješten na preko tri hektara netaknute zemlje, ovaj prostrani kompleks pridržava se visokih ekoloških i građevinskih standarda, te će se savršeno uklopiti u okoliš.

Odmaralište će imati ukupno 250 izuzetno uređenih apartmana, opremljenih luksuznim sadržajima. Gosti će također imati pristup raznim dodatnim sadržajima, uključujući dva velika spa centra površine preko 2000 m2, potpuno opremljenu teretanu, šarmantne kafiće, sofisticirani vinski bar, ugodne restorane i još mnogo toga. Ove obilne ponude osiguravaju da obitelji imaju sve što im je potrebno za miran i ugodan boravak usred planinskog okruženja.

“Očekuje se da će kompleks biti dovršen u proljeće 2025. godine. Velika važnost ovog projekta ne smije se podcijeniti. Dosljedno pridržavanje protokola i globalnih standarda tijekom prve dvije faze izgradnje svjedoči o sveobuhvatnosti projekta. Svi aspekti su pažljivo razmotreni, ne ostavljajući ništa slučaju. Sretni pojedinci koji su među prvima kupili svoje stanove s nestrpljenjem očekuju dolazak jeseni i zime kako bi mogli uživati u kvalitetnom vremenu provedenom s najdražima”, izjavio je izvor za medije.

“Doista, ja sam jedan od investitora u ovom izvanrednom projektu. Prepoznajući svoju potrebu za mirom i odmorom od zahtjevnog posla, odlučio sam se pridružiti ovom poduhvatu zajedno sa svojim menadžerom i nekoliko bliskih prijatelja. Međutim, imao sam jedan uvjet – budući da sam veliki ljubitelj spa centara, bilo je neophodno da ovaj kompleks sadrži najizvanredniji spa centar u našoj zemlji. Jedva čekam vidjeti njegov završetak i uživati u tretmanima”, izjavio je za javnost. Ovaj projekt ima vrijednost od 35 milijuna eura i bit će jedan od najljepših projekata u našoj zemlji. Saša trenutno kreće na ljetnu turneju koja uključuje nastupe na raznim lokacijama u zemlji i inozemstvu. U bliskoj budućnosti, ima koncerte zakazane u Nišu, u dvorani Čair, 14. listopada, u dvorani “Jezero” u Kragujevcu, 15. prosinca, te vrlo iščekivani veliki koncert u Zetri, Sarajevo, 8. ožujka 2024. godine.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here