Ana Ivanović je poznata srpska teniserka , koja se smatrala najljepšom igračicom. Poznato je da je Ana već godinama u braku sa nekadašnjim njemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnstagerom , i sada imaju dva sina , a nedavno su za medije otkrili da ičekuju i treće dijete . Ovaj poznati par je svoju vezu dugo držao u tajnosti ,jer je kada su se upoznali Bastijan bio vjeren sa poznatom njemačkom manekenko a njemački mediji su ih smatrali parom iz bajke.

 

 

Naime , Bastijan se zaljubio u Ivanu , srpsku teniserku , te je prekinuo vezu sa svojom vjerenicom. Jelena i Bastijan su prvi put uslikani zajedno u Njujorku , kada je nastupila na US Openu , i ta slika je obišla svijet , a njihova veza je naišla na osudu od strane njemačkih medija , ali su sada već se navikli na njihov brak i sada je ovaj par jedan od najzanimljiviih i najdražih njemačkim medijima.

 

 

Ana je veoma aktivna na društvenim mrežama , pa tako sa svojim pratiteljima često dijeli svoje fotografije. Naime , na fotografijama koje je posljednje objavila može se primjetiti kako je njena trudnoća pri kraju i samo čeka dan kada će roditi svoje treće dijete. Pa je tako objavila da živa u blaženom stanju iako nije željela otkriti pol bebe. Ana je nedavno objavila svoju dnevnu rutinu , te se može vidjeti da joj je stomak toliko orastao da na njega može osloniti čašu. Ana je pokrenula i svoj novi biznis sa kozmetikom , čiju promociju je održala u Beogradu i tada je prvi put sa ponosom pokazala svoj trudnički stomačić. Iako Ana nije otkrila pol bebe , vjerovatno je da priželjkuje djevojčicu s obzirom da ima dva sina.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here