Glumica Anđelka Prpić , je prije više od dva mjeseca bila glavna tema svih medija u Srbiji. Njena profesija nije bila razlog pojavljivanja u medijima , već njen privatni život.Poznato je da se Anđelka razvela od supruga , te da je uplovila u ljubavnu vezu sa prijateljem od svog bivšeg muža , koji im je ujedno bio i kum na svadbi.

 

 

Naime , novinari su primjetili da glumica ima trudnički stomak. Kada se doznalo s kim je Anđelka u vezi , odnosn da je to dugogodišnji prijatelj njenog bivšeg muža , te da je on zbog Anđelke ostavio svoju vjerenicu , glumica je naišla na osude javnosti , ali se Anđelka na negativne komentare nije osvrtala , već je sa svojim izabranikom počela da se pojavljuje na svim javnim događajima i ponosno ističe svoj trudnički stomak, te se može primjetiti da je glumica izrazito sretna.

 

 

Anđelka do porođaja broji sitno , a sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli trenutke koje doživljava . Ona i Marko su svili zajendičko gnijezdo i sa njenim sino iz prvog braka izgledaju kao jedna sretna porodica . Nedavno su bili i na odmoru . Anđelka je poznata po tome , da trenutke iz svog privatnog života ne dijeli sa javnosti , pa je tako mnoge pratitelje iznenadilo , nedavno kada je glumica objavila fotografiju testa za trudnoću, te svog golog trudničkog stomaka. Odmah su uslijedili komentari u kojima su neki bili šokirani njenim postupkom , a bilo je i onih koji su joj čestiali. Anđelka i njen izabranik su veoma sretni i jedva čekaju da se bebica rodi , da kruniše njihovu ljubav.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here