Slavlje koje je nedavno upriličila Milica Pavlović povodom svog 32. rođendana i izlaska njenog albuma “Lav” odisalo je elegancijom i čistim belim tonovima. Njena pojava je odjekivala kao prizor iz antičke mitologije, navode njeni verni obožavaoci, opisujući je kao grčku boginju koja je zakoračila među nas. Njenoj velikoj pobedi prisustvovali su svi oni koji imaju posebno mesto u njenom srcu, njeni bliski prijatelji, ali izostala je žena koja joj je podarila život.

Ova tema već godinama intrigira javnost. Poznato je da je Milica, nakon razvoda svojih roditelja, provela svoje detinjstvo živeći s bakom i dekom s očeve strane na selu u okolini Leskovca. Oni su joj pružili lepo i srećno detinjstvo. Gubitak dede Radomira 2020. godine, a zatim i bake Rade pre dve godine, duboko je pogodio Milicu. Njih dvoje su joj usađivali tradicionalne vrednosti koje ona i danas neguje.

U periodu dok je pohađala srednju školu, živela je s ocem, s kojim ima izvanredne odnose i često provodi vreme s njim. Milica je otkrila da nije u kontaktu sa svojom majkom i dodala da joj ne trebaju novi ljudi u životu jer je majčinsku ljubav pronašla u svom odnosu s babom i dedom.Povodom ove teme, prvi put se pred očima javnosti pojavila fotografija majke Milice Pavlović. Mnogi su primetili neodoljivu sličnost između Milice i njene majke Mirjane Đorđević.

Kroz svoje reči, Milica je podelila da je majku videla samo jednom izdaleka, i to je bio sav kontakt koji su imale. Unatoč tom razdvajanju, Milica je naučila da bude borac i da se oslanja na svoje snage, te da donosi odgovorne odluke u svom životu. Postavljeni su i različiti spekulacije o njenom odnosu s majkom. Neki su tvrdili da ju je majka napustila, zbog čega Milica ne želi kontakt s njom. Takođe, kružile su priče da je majka napustila supruga zbog nasilja, što ju je navelo da pobegne iz porodičnog okruženja, ali da nije mogla da povede svoju ćerku sa sobom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here