Kada je reč o rijaliti programima , oni su jako popularni na našim prosotrima , a svakim danom sve više obaraju rekorde gledanosti u gotovo pa celoj regiji . Naime, ljudi su sve više zaslepljeni dešavanjima iz Šimanovaca , a iako su mnogi na početku ovog rijalitija bili skeptični , jer nije bilo nekih imena koji bi mogli da predstave nešto zanimljivo . Naime , ipak su se mnogi prevarili , jer ono što smo imali priliku da vidimo u poslednja dva meseca , itekako zadovoljava prohteve ljubitelja ovakvog tipa programa.

Jučer je Miki Đuričić napravio haos kada je se sukobio sa Sanjom Grujić, koja mu je spustila te je rekla da u poslednje četiri godine, kako mu se dete rodilo, njega nikada nema kući i da je stalno p orijaliti programima. On je poludeo, te je krenuo da joj preti da će je pretući, a kada nije prestala on se zaleteo na staklena ulazna vrata, te ih je udario glavom. Sreća, njegova pa staklo je izdržalo, pa su sprečene veće posledice.

Inače , do sada smo na planu se ksa imali jako solidne akcije , a koje su se desile u protekla dva meseca , a najkorektniji po svmu svakako su Maja i Bilal , koji se malo svađaju , a malo mire. Tako je bilo i sinoć, kada je BVilal čak i fizički krenuo0 na Maju Marinković, ali ih je matora sprečila da dođše do većih posleddica po oboje zadrugara. Međutim, svi čekaju akcije, koje se dešavaju u tuš kabini kao prethodnih sezona.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here