Srpska teniserka Ana Ivanović je u braku sa njemačkim fudbalerom Bastijanom Švajštajgerom . Par već nekoliko godina živi u idiličnom austrijskom gradiću Vestendorf , a prošle godine su kupili i luksuznu nekretninu u Beogradu . Bivši sportisti imaju svoje porodično gnijezdo u jednom ekskluzivnom naselju na Novom Beogradu.

 

 

Kako prenose mediji , Ana i Bastijan vole da dođu u Beograd , pa su sve češće u , a kako je Ana istakla , većinom je Bastijanova ideja da dođu , jer ona jako voli Srbiju.Oni koji su imali priliku da vide gdje se nalazi om poznatog para u Beogradu kažu da komšije o njima već otkrivaju pojedine detalje , i opisuju ih kao ljude , što je mnogo teže moglo da se sazna dok nisu došli u Beograd da provode vrijeme.Njihove komšije kažu da su oni veoma kuturna i emancipovana porodica , koja ni najmanje ne insistira na činjenici da s svjetski poznati , i slavni u poslovima kojima se bave.

 

 

-Ana je divna i vaspitana žena . Djecu izvodi na igralište pored našeg ulaza kao i u obližnji park , u sporskoj garderobi , bez trunke šminke. Dječaci razumiju i govore srpski jezik i vaspitani su da prilaze djeci i sa njima dijele loptu i igračke koje ponesu sa soom . Prvo su mi unuci skrenuli pažnju na Anu ali ja nisam vjerovala dok moj sin i snaha nisu potvrdili da su to zaista oni . Toliko su skromni i normalni da nikad nebi posumnjala da su javne ličnosti -Rekla je komšinica koja često sreće Anu sa djecom ,te dodala da u blizini zgrade imaju restoran te da su Ana i Bastijan poručili kolače i počastili komšije.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here