Naime , danas ćemo da se dotaknemo popularne pevačice Lepe Lukić , a koja je dana su poznim godinama , a dugi niz godina je neko koga imamo priliku da slušamo i gledamo . Naime , ona je za vreme bivše države bila jedna od najpopularnijih pevačica , a zajedno sa Zoricom , Šabanom , te Miroslavom Ilićem. Međutim, kada je reč o njenom pravom imenu , ono zapravo glasi Lepava Mušović , a koja je rođena 16tog januara u selu Milošaju , a koji je jako blizu kraljeva.

Inače , pored neverovatne muzičke karijere kroz koju smo mogli da je ispratimo , ona je priuštila svojim fanovima da je prate kroz rijaliti programe , a u kojima je uččestvovala , te gde smo imali priliku da je ispratimo u nekom sasvim drugom izdanju . Naime , poslednjih godina , kada je reč o muzici , ona više nije aktivna kao što je nekada bila, , a sve jer su je poprilično sustigle godine , Naime , ona je pre nekoliko godina ostala bez supruga ,a koji je pre minuo u Kanaddi . Tako je njoj ostala njegova penzija , a ima i svoje dve pored toga , pa možemo da zaključimo da poprilično lepo živi.

Pre neko vreme novinari su je zatekli sa njenim mačkom Tomom , a koji joj je danas zasigurno najbolje društvo . Naime , kada je reč o njenim kolegama , ona je već zaboravila na nnjih , a ono št je za pohvalu jeste to da je ona stalno u kontaktu sa pjevačicom Snežanom Đurišić, koja joj je inače jedina pritekla u pomoć za vrijeme pandemije korona virusa, i sama Lepa Lukić je nekoliko puta izjavila da joj je ona na tome neizmjerno zahvalna.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here