Jedna od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima je svakako Marija Šerifović. On je jedna od najboljih pjevačica pop muzike , a publika je naprosto obožava zbog njenog stava i britkog jezika. Marija je poznata po tome da uvvijek jasno i glasno kaže svoje mišljenje , a mnogi , pa čak i njene kolege se slažu da Marija ima jedan od najmoćnijih glasova na estradi.

Marija je redovni član žirija u najpopularnijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda . Ona se smatra jednim od najboljih mentora , i to dokazuje činjenica da njeni kandidati najčešće odnose pobjedu . Poznato je da se Marija izjasnila kao pripadnica LGBTQ populacije , a od tada papraci neumorno pokušavaju da je uhvate sa osobom s kojom je u emotivnoj vezi , ali im to nikako ne polazi za rukom . Svaki put kada se Marija u javnosti pojavi sa nekim prijateljem odmah kreću špekulacije .

 

 

Česta tema u medijima je bila Marija i mlada pjevačica Džejla Ramović koja je pobijedila u Zvezdama Granda, a Marija joj je bila mentor. Mnogi su ih povezivali , odnosno pisali da su njih dvije u emotivnoj vezi , što su obje negirale. Marija je u Džejli prepoznala ogroman talenat i bila je odlučna u namjeri da je odvede do pobjede , što je i učinila . Nakon završetka takmičenja njih dvije su se privatno družile jer su postale dobre prijateljice.

 

 

Nedavno je Marija na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je izazvala eliku polemiku među njenim fanovima. U pitanju je fotografija na kojoj je Marija u zagrlhaju nekog muškarca. Mnogi su se pitali ko je on , te se na kraju otkrilo da je riječ o njenom kolegi iz Hrvatsk Matiji Cvek , koji također ima moćan vokal i koji je mnogo popularan. Marija i on su se sreli u muzičkom studiju , tako je nastala fotografija.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here