Aleksandra Prijović, poznata kao Prija, postala je jedna od najtraženijih pjevačica u Srbiji, regiji i inozemstvu posljednjih nekoliko godina. Njezin brak s Filipom Živojinovićem, posinakom Lepe Brene, doprinio je njenom velikom uspjehu. Već četiri godine uživaju u sretnom braku, a njihova ljubav je krunisana dolaskom sina Aleksandra, koji je postao središte njihovog svijeta.

Putovanja na nastupe predstavljaju izazov za Priju, posebno zbog razdvajanja od sina. Kada su ona i Filip zauzeti poslovnim obavezama, brigu o malom Aleksandru preuzimaju bake Borka i Zorica, kada su u Srbiji. Osim njih, ovaj par je zaposlio i profesionalnu dadilju, koja je svojim radom stekla njihovo potpuno povjerenje i postala voljeni član porodice.

Prijina izjava o dadilji otkriva da je par imao stroge kriterije pri odabiru. Njima je bilo važno da osoba bude brižna, da voli djecu i da aktivno sudjeluje u odgoju malog Aleksandra. Srećom, pronašli su upravo takvu osobu. Mali Aleksandar je pravo zlato i uživa s puno pažnje i ljubavi koju mu pružaju roditelji, bake i dadilja. Svi se trude kako bi mu pružili najbolje moguće okruženje za odrastanje, a u njihovom domu vlada sloga i ljubav.

Osim profesionalnog uspjeha, Prija i Filip uživaju u svojoj ulozi roditelja. Njihova ljubav prema sinu Aleksandru neizmjerna je i vidljiva na svakom koraku. Njihova porodična harmonija i pažnja koju pružaju svom djetetu vjerojatno su doprinijeli njihovom uspješnom braku i sreći koju pronalaze u svakodnevnim trenucima s malim Aleksandrom. Aleksandra Prijović i Filip Živojinović inspiracija su mnogim parovima, pokazujući kako je moguće uskladiti uspješne karijere i obiteljski život s puno ljubavi i pažnje. Njihova otvorenost prema javnosti i iskrenost o roditeljstvu stvaraju pozitivnu sliku i stvaraju bliskost s njihovim obožavateljima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here