Selina Kvinones iz Kolorada je nakon više od deset godina braka saznala da joj je suprug ujedno i bratanac i usprkos tim saznanjima ona kaže da ga ne bi mijenjala nizašto, ali je pozvala i ostale parove da urade DNK testove. Rekla je kako je za nju to saznanje u početku bilo poražavajuće, ali sada kaže da joj je njen brak sa rođakom nikada ljepši. I mada je ovaj par u krvnom srodstvu, Selina kaže da su njihova djeca zdrava, te da su joj ona i njen muž sve na svijetu, a da njihova djeca imaju sva po 10 prstiju i na rukama, i na nogama

Selina je otkrila da ona i njen muž nisu imali pojma da su u srodstvu kada su se upoznali, i da to nisu znali sve dok nisu uradili DNK test, te da su prije vjenčanja bili 4 mjeseca u vezi, te da neće da dozvoli da joj malo krvi uništi divnu porodicu koju su njih dvoje stvorili. Ovo otkriće je izazvalo i neke žestoke reakcije na društvenim mrežama: “Doslovno izgledaju slično, kako nisu znali”, “Dakle, vi ste odlučili da ostanete zajedno? TO JE BOLESNO”, “To je tako odvratno kao da od svih ljudi na svetu, vi ste izabrali da budete sa članom svoje porodice”, bili su samo neki od komentara.

Ipak, i Selina je imala svoj oštri komentar na ove kritike te je pitala sve da li sada treba da se razvede od svoga muža jer nisu znali, i šta treba da kaže svojoj djeci da njihovi mama i tata nisu zajedno samo zato jer su zavisili od mišljenja drugih. Zahvalila se svima i rekla je da će ona i njen muž da ostanu supružnici i rođaci i ljubavnici zauvijek”.

Priznaje da ju je ovo otkriće bilo izbezumilo, ali da ništa ne može da ugasi njenu ljubav koju osjeća prema suprugu, te da su njih dvije rođaci i supružnici za cijeli život, te je rekla da postoji razlog zašto dobri parovi liče, a da su njih dvoje tu da podignu svijest u javnosti, te vjeruje da nije neuobičajeno da su supružnici u srodstvu, pogotovo odakle je ona, jer kako je rekla, Kolorado nije veliki, svako svakoga poznaje, i vjerojatno su svi u rodu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here