Iako srpska javna scena obiluje bračnim parovima čiji životi predstavljaju omiljene teme regionalnih medija, jedan od najpoznatijih parova su pevač Željko Joksimović i njegova supruga, cenjena voditeljka Jovana. Njih dvoje su se prvi put susreli 2008. godine kada su zajedno bili domaćini Pesme Evrovizije u Beogradu. Zanimljivo je da je samo godinu dana pre njihove saradnje, Marija Šerifović osvojila pobedu na Pesmi Evrovizije sa svojom melodioznom pesmom “Molitva”.

U to vreme, Jovana je bila posvećena drugoj osobi. Isprva je imala negativan utisak o Željku, smatrajući ga bahatim i prepotentnim. Međutim, vremenom je postalo očigledno da između njih postoji neosporna veza kojojoj Jovana nije mogla da odoli. Zbog toga je prekinula svoje prethodne angažmane i započela romantičnu vezu sa pevačem, koja je kulminirala njihovim brakom. Trenutno imaju troje dece – sina i bliznakinje.

Pre nekoliko godina, Željko je osnovao svoju televizijsku mrežu, a Jovana je angažovana kao voditeljka jutarnjeg programa. Svi se slažu da je njeno prisustvo ključno za postizanje visokog rejtinga i popularnosti emisije. Tokom godišnjeg odmora, kao i mnogi drugi poznati parovi, odlaze na ekskluzivne destinacije. Međutim, nastoje da zadrže tajnost lokacije kako bi izbegli nepoželjnu pažnju paparaca.

Pre nekoliko godina, fotografija snimljena izdaleka privukla je značajnu pažnju. Na toj slici, par je prikazan u kupaćim kostimima, a Jovana je privukla veliku pažnju svojom izuzetno zategnutom figurom. Mnogi su bili iznenađeni činjenicom da Jovana, koja je rodila dvoje dece i bila trudna sa blizancima, održava mladolik izgled koji retko koja žena postiže. Bez obzira na genetiku i prirodu jedne žene, ona uvijek treba da drži do sebe i svog zdravlja kako ističe.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here