Regiju je šokirala vijest o iznenadnoj smrti poznatog modnog kreatora Saše Vidića. Naime , Saša je preminuo u svojoj 52.godini , a javnosti nije poznato da je Saša od prije bio bolestan , tako da je vijest o njegovoj smrti bila pravi šok. Saša je preminuo od posljedica septičkog šoka , nedugo nakon što je u jako lošem stanju primjen u KBC Bežanijska kosa, gdje su ga doktori priključili na respirator , potom su mu srce i pluća otkazali.

 

 

Saša je bio veoma poznat modni kreator koji je osim po svojim kreacijama bio poznat i po tome što je surađivao sa mnogim poznatim ličnostima , kako sa estrade , tako i političarima kao i glumcima. Sa većim brojem estradnjaka se Saša nije slagao , jer je poznat kao neko ko nema dlake na jeziu , pa je tako mnoge pjevače i pjevačie prozivao javno , ali sa onim drugim , sk ojima je bio u dobrim odnosima. Poznato je da je Saša bio u prijateljski odnosima sa Cecom duži niz godina , jedno vrijeme su bili nerazdvojni , a onda je došlo do svađe , pa je Saša Cecu čak i blokirao na društvenim mrežama.

 

 

Naime , Saša je javno prozvao Cecu zbog njenih modnih odabora , a do svađe je došlo na proslavi Cecinog rođendana prije pet godina. Međutim , Saša je u jednom interviju otkrio pravi razlog svađe. Naime , kako kaže Ceca je ogovarala njegove dobre prijatelje , on joj je stalno govorio da to prestane raditi ali je ona bila uporna i njemu je to dosadilo pa su se počeli svađat. Međutim , druge osobe koje su prisustvovale svađi su rekle kako je Ceca Saši dala jedan dobronamjran savjet , koji on nije dobro shvatio pa je počeo tako javno da je blati.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here