Severina, jedna od najljepših pjevačica s ovih prostora, i danas izgleda sjajno, unatoč tome što je prešla 50 godina. Njena dugogodišnja prisutnost na balkanskoj pop sceni obilježena je uspješnim hitovima, ali i skandalima. Njen život također je obilježen turbulentnim ljubavnim vezama, uključujući brak s Milanom Popovićem, s kojim ima sina. Međutim, ta veza se završila razvodom, a Popović je tražio skrbništvo nad sinom tvrdeći da Severina nije dovoljno prisutna u njegovom životu.

Nakon razvoda, Severina se udala za znatno mlađeg Igora Kojića, sina poznatog pjevača Dragana Kojića Kebe. Unatoč prividnoj sreći u braku s Igorom, i ta veza se završila razvodom. No, njen život nije ostao miran ni nakon toga, jer je odjeknula vijest da je uhapšena zbog fizičkog sukoba sa svojom sestrom Marijanom, s kojom je dugo u lošim odnosima.

 

Sada su se pojavile i fotografije iz Severininog početka karijere koje otkrivaju da je tada prilično drugačije izgledala. Kasnije je priznala da je operisala nos na nagovor jednog doktora, iako to nije imala u planu jer nije smatrala svoj nos ružnim ili grbavim. No, kasnije je imala problema s disanjem nakon operacije. Također, na temelju njenih fotografija iz mladosti, čini se da je korigirala i usne te grudi.

Severina je tijekom svoje karijere pratila modne trendove i prilagodila svoj izgled njima, ali u posljednjih desetak godina nije drastično mijenjala svoj imidž. Bez obzira na sve promjene, njena nevjerojatna privlačnost i zavodljivost ostali su njen prepoznatljiv pečat. Mnogi smatraju da je danas i najljepša i da njen šarm i seksipil i dalje očaravaju publiku diljem Balkana.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here