Prizor Crnogorskog prebivališta Miroslava Miškovića oduševljava kao iz bajke, a njihov dom u idiličnom naselju Rose nedaleko od obale izgleda neodoljivo šarmantno. Obitelj Miškovića uživa u svojoj oazi mira, bilo da su to sunčani ljetni dani ili praznična proljetna sezona. Iako Miroslav Mišković rijetko izlazi u javnost, njegove kćeri, posebno poznata pjevačica Jovana Mišković, aktivno dijele dijelove svog obiteljskog života na društvenim mrežama, pružajući nam uvid u njihov svakodnevni život.

Nedavno su se obitelj Mišković odlučili preseliti na idilično mjesto uz more za vrijeme Uskrsa, a pridružila im se i Snežana Stojković, supruga poznatog nogometnog igrača Dragana Stojkovića Piksija. Obitelj je uživala u zajedničkim trenucima u kuhinji, a Snežana se pokazala kao vrijedna pomoćnica u pripremi obroka, iznenađujući njihove pratitelje na društvenim mrežama.

Unutar njihovog doma, koji je inspiriran primorskim ambijentom, dominiraju moderni tonovi crne i sive boje. Prostrana i moderno uređena dnevna soba pruža osjećaj ugode, dok kuhinja s visećim policama i prostranim otokom za okupljanje cijele obitelji čini srce njihovog doma. Otok kuhinje obuhvaća štednjak i prostor za roštilj, a metalik sivi ventilator dodaje poseban šarm cijelom prostoru.

Na nedavno podijeljenim fotografijama na društvenim mrežama, vidimo kako obitelj zajedno priprema i uživa u obrocima, dok zvuk valova pridonosi opuštajućoj atmosferi. Obitelj Mišković je bliska i složna, a njihov dom odiše toplinom i ljubavlju. Miroslav Mišković, osnivač i direktor kompanije “Delta Holding” te osnivač “Delta Fondacije”, je uzoran obiteljski čovjek i uspješan poduzetnik koji izgleda uživa u svakom trenutku provedenom s najmilijima u svom čarobnom domu. Porodica je ipak nešto najljepše pored uspjeha i to je ovaj čovjek davno shvatio.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here