“Djeca Božja” je naziv za organizaciju koja se često percipira kao tradicionalna vjerska zajednica koja promovira konzervativne vrijednosti. Međutim, stvarnost koja se krije iza ovog naziva je mnogo mračnija. Kristina Bebin je jedna od osoba koja je uspjela pobjeći od ovog kulta i podijelila je svoju priču s novinama “Mirror” kako bi upozorila druge na strahote koje su proživljavale.

Kristina je ispričala kako su je i njenu braću i sestre prisiljavali na prosjačenje na ulici, dok su im svaki kontakt s vanjskim svijetom strogo zabranjivali. Djeca su živjela u uvjetima modernog ropstva, zarobljena u životu punom zlostavljanja. Kristina je odlučila progovoriti i podijeliti svoju priču kako bi spriječila druge da prođu kroz iste užase. U kultu je bila zarobljena tijekom svojih tinejdžerskih godina, svjedočeći mučenjima koja su uključivala prostituciju, nasilje i egzorcizme. Tragično je da je više puta bila silovana, a trebalo joj je mnogo vremena da se suoči s traumom koju je to prouzročilo. Unutar kulta, suze su bile zabranjene, a članovi koji se nisu smijali bili su fizički zlostavljani.

Članovi koji su bili uključeni u ovaj kult uključivali su poznate osobe poput glumice Rose McGowan i braće Rivera i Joaquina Phoenixa. Rose i Joaquin su uspjeli pobjeći iz kulta, ali Kristina nije imala tu sreću. Kristina je otkrila da je primila obećanja da će njezin život biti pozitivan i ugodan unutar kulta, ali je na kraju doživjela samo neispunjenje. Kult je imao stroge propise, uključujući “Zakon ljubavi” koji je omogućavao muškarcima da imaju intimne odnose s bilo kim. Djeca su bila odgajana u uvjerenju da su svi odrasli u njihovoj zajednici njihovi biološki roditelji.

Kristinina obitelj je stalno mijenjala prebivalište, a ona je svjedočila brutalnosti koju su počinili članovi kulta. Umjesto da čuje umirujuće priče prije spavanja, izložena je pričama o nadolazećoj apokalipsi. Bila je podvrgnuta tjelesnoj disciplini koja je uključivala batine. Njena hrabra odluka da podijeli svoju priču pomaže u osvještavanju o ovom zloglasnom kultu i upozorava druge na opasnosti koje može nositi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here