Javnost kao i cijeli region šokirala je vijest o smrti poznatog modnog kreatora Saše Vidića. Naime, Saša je preminuo u svojoj 52. godini, javnosti nije poznato da je Saša od prije bio bolestan, tako da je vijest o njegovoj smrti bila pravi šok. Saša je preminuo od posljedica septičkog šoka, nedugo nakon što je u jako lošem stanju primijenjen u KBC Bežanijska kosa, gdje su ga doktori priključili na respirator, nakon čega su mi otkazali srce i pluća.

 

 

Saša je bio veoma poznat modni kreator koji je surađivao sa mnogim poznatim ličnostima, kako sa estrade, tako i političarima kao i glumcima. Sa većim brojem estradnjaka se Saša nije slagao , jer je poznat kao neko ko nema dlake na jeziu , pa je tako mnoge pjevače i pjevačice prozivao javno , ali sa onim drugim , skojima je bio u dobrim odnosima , oni se sada od Saše opraštaju na duštvenim mrežama.

 

 

Jelena Karleuša je bila prva koja se nakon vijesti o njegovoj smrti oglasila , objavila je Sašinu fotografiju i napisala Neka ti duša počiva u miru. Seka Aleksić se također oprostila od Saše, iako je ona s njim imala buran odnos ne davno su zakopali ratne sjekire, pa je Seka napisala :Putuj prijatelju sa snđelima, voli te drugarica beskrajno. Marija Šerifović se također oprostila od kreatora uz poruku: Ako si već riješio, i ako je tako moralo.

 

 

 

 

To je ostavilo prostor za dalje špekulacije, kako je Saša sam želio da umre. Poznato je da je Saša nakon saranja sa pjevačicama Cecom Ražnatović , Viki Miljković i Darom Bubamarom sa njima nije ostao u dobrim odnosima , pa je tako Cecu blokirao društvene mreže , a Viki ga je tužila jer je nazvao modnim abortusom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here