Fudbaler Duško Tošić i pjevačica Jelena Karleuša su svakako jedni od najpoznatijih parova , a zajedno su već 15.godina . Naime , poznato je da je ovaj brani par imao mnogo kriza u svom braku , koje su donedavno uspjeli uspješno da prevaziđu.

 

 

Međutim , pošle godine , Jelena je na svom Instagram profilu podijelila sa svojim fanovima , da se njih dvoje ipak razvode , te da će svu zajedničku imovinu koju su stekli prepisati na svoje kćeri Niku i Atinu. Ova vijest je bila veliki šok za javnost , i mediji su danima pisali na ovu temu , ali nakon Jeleninih riječi , nijedna informacia u vezi razvoda nije stigla u javnost , tako da ije poznato da li je postupak ratvoda uopšte pokrenut , te niti zaista da li par želi da se razvede.

 

 

Poslije ove objave njihova kćer Atina se u potpunosti povukla sa društvenih mreža , jer očigledno da njoj i njenoj sestri ta sva priča oko razvoda nije padala nimalo lako. Atina je do tada bila već prava zvijezda na Instagramu i počela je da gradi svoju manekensku karijeru , a nastupala je i na jednoj modnoj reviji u Beogradu , ali onda je odlučila da se povuče , u čeu su je njeni roditelji itekako podržali. Međutim , mlađa Nika je izgleda spas pronašla na Tik Toku na kojem ima pravu armiju pratilaca , koje uglavnom čine njeni vršnjaci koji smatraju uzorom i često objavljuje klipove iz svog malog rajaiz vile na Dedinju. Jelena je sada objavila fotografiju iz Dubajija gdje je sa svojim kćerkama na odmoru i njena poruka je da je samo ljubav važna , posebno u vrijeme današnji praznika.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here