Kada se kaže kraljevska porodica , odmah se pomišlja na britnsku , kojom je već decenijama gvozdenom rukom upravljala kraljica Elizabeta. Iako ima još država u svijetu koje su organizovane kao monarhije , britanska je uvijek prva asocijacija , iako je kraljica preminula prošle godine.

 

 

Prije par godina pred smrt kraljice , Megan Markl je napravila popriličan haos na dvoru , a sa kojim se pokojna kraljica vrlo teško nosila , iako se to na njoj nije moglo primjetiti. Naime , princ Hari je objelodanio da se odriče svojih kraljevskih dužnosti , te se seli u Ameriku , svi su za njegovu odluku okrivili njegovu suprugu Megan , koja je više puta izjavila da se u dvoru ne osjeća ugodno .

 

 

Megan i Hari sada sa vojom djecom žive u Americi , a Megan je nedavno izdala knjigu koja je podigla veliku prašinu, i tako privukla pažnju medija i javnosti. Međutim , kada se govorilo o Meganinom izgledu , uvijek je bilo u vidu komplimenta , za njen savršen ten , predivnu kosu i vitku liniju , a mnoge žene u svijetu bi boljele da budu kao ona. Mnogi su mislili da je njena ljepota prirodna , međutim esteski hirurzi govorili su o tome da je radila korekcije ali minimalne i sa mjerom , te zbog toga nisu ni primjetne. Međutim , sada su mnogi pimjetili da je Megan operisala nos , odnosno da ga je znatno suzila, i promijenila mu oblik. To su mnogi primjetili na fotografijama koje kruže društvenim mrežama a neki smatraju i da je Megan podignula jagodice , te joj lice sada izgleda potpuno drugačije. Šta vi kažete na ovo ?

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here