Poznata srpska pjevačica Katarina Grujić se prvi put predstavila u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji , Zvezdama Granda . Iako nije odnijela pobjedu ona je uz svoje kolegice iz te sezone , Aleksandru rijović , Milicu Pavlović i Radu Manojlović postala jedna od najpopularnijih i najtraženijih pjevačica , a potpisala je ugovor sa Grand produkcijom.

 

 

Poznato je da Katarina potiče iz jako imućne porodice , a roditelji su joj ispunjavali svaku želju koju je imala , kao i njenoj sestri Bojani . Kako je jedne prilike istakla , Katarina nije zbog toga postala lijena i razmažena , nego je svoj uspijeh postigla sama . Prije šest godina njeni roditelji su joj kupili stan u Beogradu , a bila je učesnica i ijalitija Farma , gdje je uplovila u vezu sa Banetom Stamenkovićem. Oni su bili zajedn četiri godine , a nakon toga su se razišli.

 

 

Katarina se poslij udala za fudbalera Marka Gobeljića , sa kojim je nedavno dobila kćerku. Njih dvoje su se nedavno pojavili na jednoj proslavi koja je organizovana u jednom luksuznom restoranu u Beogradu , a oni su oduzeli dah svim prisutnima zbog svoje modne usklađenosti. Marko je nosio klasično odijelo i bijelu košulju , dok je Kaća imala asimetričnu crnu haljinu , koja je savršeno iscrtavala linije njenog tijela , a na sebi je imala veliku ukras mašnu . Kaća je napravila elegantnu punđu , a bila je minimalističi našminkana i mnogi se slažu da nikada nije ljepše izgledala.Katarina i Marko , avaže za jedan od skladnijih parova na domaćoj javnoj sceni . Oni su veoma akivni na društvenim mrežama pa tako često podijele fotografije sa svojom kćerkicom.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here