Posljednje vrijeme glavne vijesti u medijima su nažalost uz crne hronike . Poznato je da se svakodnevno širom svjeta dešavaju razne tragedije , od kojih kada ih čujemo ne bude nam dobro . Još uvvijek se nismo oporavili od tragedija koje su se desile u Srbiji početkom mjeseca , a iz dana u dan nastavljaju pristizati loše vijesti, kako u Srbiji , tako i u regionu i svijetu.

 

 

Tragedija o kojoj ćemo pisati u današnjem članku nam dolazi iz Južne Karoline , gdje se prvi dan vjenčanja za novopečene mladence , pretvorio u nagori dan u životu. Naime, čovjek po imenu Arik Hačinson probudio se iz kome u kojoj je bio nakon saobraćajne nesreće koju je imao sa tek vjenčanom suprugom koja je nažalost izgubila svoj život. Kako doznajemo , tragedija se desila samo nekoliko sati nakon što se mladi par vjenčao .

Arik je od 28.aprila bio u komi, a detaljno je opisao momenat kada se probudio . Sa suzama se sjetio tog emotivnog trenutka.
“Sjećam se buđenja. Nekako je maglovito . Morao sam da vidim lice svoje amme i primjetio sam da nešto nije uredu . Pitao sam gdje je Sem , i tada mi je majka rekla da je došlo do nesreće “.Rekao je on.

 

 

Naime , njih dvoje su se vozili autom na Foli Biču , kada je na njih naletila tojota , koja se navodno kretala 60 km na sat. Priliko udarca kolica za golf koja su se nalazila pozadi su odletjela 90 metara. Mlada je bila i dalje u vjenčanici , a preminula je na licu mjesta, dok je mladoženja hitno prebačen u bolnicu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here