Lidija Vukičević je poznata glumica , koja je ostvarila zavidnu karijeru . Javnosti je poznaa naviše po ulozi Viki , u seriji Bolji život , koja je snimljena prije više od tri decenije, a ono što možemo primjetiti je to da se Lidijin izgled od snimanja serije, pa sve do danas nije drastično promijenio , te godine za nju kao da ne prolaze.

 

 

Iako je Lidija ušla u sedmu deceniju života , ona može da stane na crtu mnogim djevojkama, koje su od nje upola mlađe . Jednom prilikom je ispričala da je od honorara koji je zaradila od svoje najpoznatije uloge , napravila kuću u Golupcu , a od reklama koje je radila je kupila dva nova auta , jedan sebi a drugi svome ocu.

 

 

Što se tiče privatnog života , poznato je da je Lidija bila u braku sa poznatim srpskim fudbalerom Mitrom Mrkelo , sa kojim je dobila dva sina . Naime , tokom braka su živjeli u inostranstvu , ali se par razveo kada su im djeca bila mala , pa se glumica sa njima vratila u Srbiju . To joj je bio najteži period u životu , jer je morala sama da se stra o sinovima , a uz to je svaku noć glumila u predstavama u pozorištu. Lidija je danas u vezi sa mnogo mlađim umjetnikom iz Italije , koji ima makedonske korjene i kako kaže ova veza na daljinu joj savršeno odgovara. Kada se poele ona otputuje do njega ili on dođe u Srbiju . Lidija je zadržala svoj mladalački izgled , pa je razlika u godinama između njih skoro pa neprimjetna , a jedne prilike je izjavila da je to zbog toga što vodi zdrav život, ne pije , ne puši , praktikuje zdravu ishranu i redovno trenira.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here