Ivana Mihić, glumica koja je i dalje obuzeta golemom tugom zbog smrti svog oca Gordana Mihića, poznatog scenarista, ne može sakriti svoje suze. Ovaj gubitak je prisilio Ivanu da se povuče iz javnosti, a njezin angažman u filmu i drugim poslovima je drastično smanjen. Umjesto toga, ona pronalazi utjehu u posjetima raznim bogomoljama i samostanskim domovima.

Poseban značaj u Ivaninom srcu ima samostan u kojem je njezin otac sahranjen. Tamo Ivanu smiruje razgovor s svećenicima, pružajući joj osjećaj sigurnosti. Budući da je samostan blizu njezine kolibe, često ga posjećuje nekoliko puta tijekom dana. Nedavno se glumica javno oglasila otkrivši da je još jedan emotivni udarac pogodio njezino srce. Ivana Mihić tuguje zbog gubitka dragog prijatelja i kolege Mirsada Tuke, koji ju je duboko dirnuo.

“Iznenadni odlazak Mirsada Tuke, mog dragog prijatelja iz razreda, koji je bio izuzetan glumac, ostavio je prazninu u mom srcu. Neka počiva u miru. Sjećanje na njega zauvijek će ostati u mom srcu, ispunjeno živopisnim bojama radosti koje je donio u naše živote. Ta sjećanja će zauvijek biti čuvana”, objavila je glumica, pronalazeći utjehu u podršci svojih pratitelja.

Važno je napomenuti da je Tuka preminuo jučer u Sarajevu u dobi od 59 godina. Komemoracija i posljednji ispraćaj Mirsada Tuke bit će održani u četvrtak, 13. srpnja, u Sarajevu. Mnoge njegove kolege iz regije srdačno su se oprostile od ovog cijenjenog glumca putem toplih objava, ističući njegov neprocjenjiv utjecaj na kulturnu zajednicu. Tijekom svoje karijere, Tuka je dobio brojne pohvale za svoje raznolike uloge, uključujući ulogu Hasanage u “Hasanaginici” Nijaza Alispahića, kao i uloge u “TO” Alije Isakovića, “Polskoj konjici” i “Marku Vešoviću”.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here